torstai 20. syyskuuta 2018

Kysely digitaalisuuden ja ja robotisaation kehitysvaiheen sekä hankkeen toiminnan arvioinnin tueksi


Olemme tekemässä RoboBisnes-hankkeen (ESR 2016-2019) neljänteen työpakettiin liittyvää tulevaisuusosiota. Yhtenä tiedonkeruumenetelmänä tulevaisuusosioon on tämä hankkeen kohderyhmille kohdennettu kysely. Kyselyyn vastaamiseen menee noin 10 minuuttia. Toivomme, että mahdollisimman moni voi vastata kyselyyn ja tuo siten oman näkemyksensä esiin. Kysely löytyy osoitteesta https://link.webropolsurveys.com/S/64A9D607305B4E97.

Kysely jakautuu RoboBisnes-hankkeen mukaisesti neljään osioon: tietoon, osaamiseen, kokeiluihin ja tulevaisuuteen. Lisäksi kyselyn ensimmäisellä sivulla kysytään vastaajan taustatietoja. Jokaisessa osiossa on vapaita kommenttikenttiä, joihin voi kirjoittaa huomioita, kommentteja tai palautteita teemaan liittyen.

Kyselyn tuloksia tullaan hyödyntämään maakunnan digitaalisuuden ja robotisaation kehitysvaiheen sekä hankkeen toiminnan arvioinnissa. Tulosten avulla keräämme myös ehdotuksia ja toiveita jatkotoimiksi. Uskomme, että digitalisaation ja robotisaation merkitys on maakunnalle, sen yrityksille ja toimijoille on erittäin suuri.

Arvomme lokakuun loppuun mennessä kyselyyn vastanneiden kesken varavirtalähteen. Jos haluat osallistua arvontaan, jätä yhteystietosi kyselyn lopussa.

Kiitos osallistumisesta etukäteen.

RoboBisnes-hankkeen puolesta

Ari Tarkiainen, projektipäällikkö, ari.tarkiainen@karelia.fi
Säde Lind, projektiasiantuntija,  sade.lind@karelia.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti